Produkter

Lukk ×

Sigma 35mm f1.4 DG HSM ART (Sony E) + Gratis UV Filter (Sommerkampanje)

4.8/5 (28 Kundeanmeldelser)
8990 kr 9990 kr
1 tilgjengelig
Garanti Gratis 5 Års Garanti
Levering Endelige priser med levering for hele Norge
Priser Prisløfte i Norge
Ny Alle våre produkter er nye

Spesifikasjoner

En av Sigmas fineste kreasjoner ennå, setter dette objektivet et nytt mål for ytelse, og tilbyr kvalitet som overgår forventningene på alle måter. Vår nye kunstlinje er designet med fokus på sofistikert optisk ytelse og rikelig uttrykksfull kraft, og leverer overlegen bildekvalitet for kunstnerisk uttrykk på høyt nivå. Dette nye objektivet legemliggjør konseptet med våre nye kunstlinser.

Vår kunstlinje leverer Sigma på høyt nivå kunstnerisk kvalitet, organiserer alle utskiftbare linser i tre produktlinjer; Samtid, kunst og idrett. Vår kunstlinje er designet med fokus på sofistikert optisk ytelse og rikelig uttrykksfull kraft, og leverer kunstnerisk uttrykk på høyt nivå. Utviklet med maksimal vektlegging av kunstnerisk berøring, er våre kunstlinjelinser designet for å oppfylle forventningene til brukere som verdsetter et kreativt, dramatisk resultat over kompakthet og multifunksjon. Sammen med landskap, portretter, stilleben, nærbilde og uformelle snaps, er de perfekte for den typen fotografering som slipper løs den indre artisten. De er ideelle for studiofotografering, og tilbyr like mye uttrykksfulle omfang når de fanger arkitektur, stjerneskies, undervannsbilder og mange andre scener. Sigma 35mm f1.4 dg HSM er den første linsen fra kunstlinjen.

Uovertruffen optisk ytelse for å aktualisere en høyytelsesobjektiv, et av de essensielle elementene er avvikelseskorrigering. Dette objektivet inkluderer FLD (“F” lav spredning) glasselementer, som har ytelse lik fluoritt, og SLD (spesiell lav spredning) glasselementer, og ved å optimalisere strøminnretningen av linsen, er begge typer avvik blitt korrigert. Linsen oppnår ultrahøy bildekvalitet gjennom hele fokusområdet. Ved passende innretting av asfæriske linser blir astigmatisme og feltkurvatur korrigert. Resultatet er overlegen optimal oppløsning selv i perifere områder.

Attraktiv uskarphetseffektkorreksjon av komaavvik muliggjorde mindre uskarphet på en punktlyskilde i perifere områder, og funksjonen brukes best til astrofotografi og belysninger. Det er også mulig å skape en attraktiv uskarphet for fokusområdene. De asfæriske linseelementene som brukes som den første linsen har sikret perifer lysstyrke mens de korrigerer forvrengning. Den avrundede membranen skaper en attraktiv uskarphet for de out-of-fokus-områdene av bildet.

Bluss og spøkelsesbevisst design for å oppnå høy gjengivelse på dette flaggskipobjektivet, bluss og spøkelse ble grundig målt fra en tidlig scene for å etablere en optisk design som er motstandsdyktig mot sterkt innfallende lys som bakgrunnsbelysning. Super flerlagsbelegget reduserer bluss og spøkelse og gir skarpe og høy kontrastbilder selv under bakgrunnsbelyste forhold.

Hyper Sonic Motor HSM (Hyper Sonic Motor) sikrer høy hastighet og stille AF så vel som på heltid Manuell fokus overstyring ved rotasjon av fokusringen. Med den forbedrede AF -algoritmen oppnås jevnere AF.

Messing laget bajonettmontering Dette objektivet inneholder en messing laget bajonettmontering som både har høy nøyaktighet og holdbarhet. En spesiell behandling for å forsterke styrken blir brukt på overflaten som gir den større styrke og gjør den svært motstandsdyktig mot langvarig bruk.

Brukervennlighet De nye produktlinjene inneholder gummi for tilknytningsdelen av den medfølgende linsen hette. For bedre brukbarhet er utformingen av linsedekselet og AF/MF -omskiftbryteren blitt forbedret. For å sikre høy nøyaktighet av produktet, alle metalldeler og det nye sammensatte materialet, er TSC (termisk stabil kompositt), som har høy affinitet til metalldeler, innlosjert internt.

Evaluering med Sigmas egen MTF -måling System “A1” Sigma som ble brukt til å måle linseytelsen med MTF -målesystemer ved bruk av konvensjonelle sensorer. Imidlertid har de nå utviklet sitt eget proprietære MTF (Modulation Transfer Function) målesystem (A1) ved bruk av 46-megapiksler Foveon direkte bildesensorer. Selv tidligere uoppdagelige høyfrekvente detaljer er nå innenfor rammen av kvalitetskontrollinspeksjonene. Alle Sigma 35mm F1.4 DG HSM -linser vil bli sjekket ved hjelp av “A1” før de forlater fabrikken.

“Made in Japan” All Sigmas produksjon, helt ned til mugg og deler blir utført under en integrert Produksjonssystem, helt i Japan. Sigma er nå en av de få produsentene hvis produkter utelukkende er laget i Japan. Deres sofistikerte produkter har fornøyde fagpersoner og elskere av fotografering over hele verden, fordi produksjonen er basert på ekte håndverk, underbygget av lidenskapen og stoltheten til ekspertene sine. Fest en USB -dock til linsen 'Mount -delen, akkurat som du fester kameraet til linsen. Bruk den medfølgende USB -kabelen og koble til en datamaskin som har den dedikerte programvaren “Sigma Optimization Pro” installert. For mer informasjon om hvordan du bruker produktet, vennligst henvis bruksanvisning for “Sigma Optimization Pro”

Pakkeinnhold

Sigma 35mm f/1.4 DG HSM
Lens hette
Montert polstret etui
Front og bakre luer
Instruksjonshåndbok
Garantikort

Folk som så på dette kjøpte ...

Relaterte produkter