Produkter

Lukk ×

Sigma 40mm F1.4 DG HSM ART (Nikon F) + Gratis UV Filter (Sommerkampanje)

4.7/5 (41 Kundeanmeldelser)
8890 kr 9890 kr
1 tilgjengelig
Garanti Gratis 5 Års Garanti
Levering Endelige priser med levering for hele Norge
Priser Prisløfte i Norge
Ny Alle våre produkter er nye

Spesifikasjoner

Sigma 40mm F1.4 DG HSM Art-objektiv er Sigmas første objektiv som opprinnelig ble utviklet for å leve opp til den etterspurte synsvinkelen og ytelsesstandarden for en referanseinlinse. Med mindre enn 1% forvrengning og nær ikke-eksisterende sagittal koma-bluss, viser dette objektivet konsistente optiske resultater med både 50 megapiksler-kompatibel oppløsning og en vakker bokeh.

Dette objektivet arrangerer tre FLD (“F” lav spredning ) glasselementer og tre SLD (spesiell lav spredning) glasselementer for å korrigere aksial kromatisk avvik og forstørrelse kromatisk avvik til grensen. Et skarpt bilde dannes på fokalplanet med maksimal blenderåpning og kontrast til den myke bokeh i out of fokusområdet fremhever soliditeten til et emne. Med en forvrengning på 1% eller under og en sagittal koma -fakkel korrigert til grensen, demonstrerer den en konsistent optisk egenskap over hele sensoren. Dette er den ultimate standardobjektivet med stor diameter som har både 8K-kompatibel oppløsning og vakker bokeh.

Vann- og oljeavvisende belegget på frontlinseelementet, sammen med støv- og sprutsikre struktur , sikrer utmerket ytelse selv under de mest utfordrende skyteforholdene. Høyhastighets-AF, takket være HSM (Hyper Sonic Motor) med en oppdatert algoritme, fanger øyeblikkelig fotograferingsbevegelse.

Pakkeinnhold

Sigma 40mm f1.4 objektiv, objektivhette, foran + bakhetter, linseveske, garantikort, instruksjoner

Folk som så på dette kjøpte ...

Relaterte produkter