Produkter

Lukk ×

Sony Alpha A6400 Svart + Gratis Batteri (Sommerkampanje)

4.6/5 (37 Kundeanmeldelser)
9490 kr 10490 kr
1 tilgjengelig
Garanti Gratis 5 Års Garanti
Levering Endelige priser med levering for hele Norge
Priser Prisløfte i Norge
Ny Alle våre produkter er nye

Spesifikasjoner

Neste generasjon speilløse kamera med verdens raskeste bilfokus

ILCE-6400 kombinerer den kompakte størrelsen og lettvekten til et speilfritt kamera med den raske ytelsen og noen avanserte funksjoner i en pro-level-modell. Stillbilder eller filmer, kreative komposisjoner eller hverdagslige selfies - uansett stil, kan du nå ta vakre bilder på farten.


Hold livet i skarpt fokus med verdens raskeste bilfokus

Ikke mer å bekymre deg for myke kanter og bevegelses uskarphet. Dette kameraet oppdager emnet ditt i verdens raskeste tid på bare 0,02 sekunder, og fordi det bruker 425 fasedeteksjon og 425-kontrast-deteksjonspunkter, kan du være sikker på at det er like nøyaktig som det er lynrask.

Du vil også dra nytte av sanntidssporing, som låser fokuset på emnet ditt og sporer bevegelsen, til og med fart. Perfekt for å fange rask bevegelse i gate, sport eller live-arrangementfotografering.


Ta perfekte portretter med sanntids auto-fokus

Skyting av et portrett? AF i sanntid bruker ny AI-basert teknologi for å konsekvent plukke ut menneskets ansikter i rammen din og fange øynene med takskarpfokus.

Pluss, med AF-C-modus, vil kameraet spore emnets ansikt når de beveger seg, selv om det delvis er skjult, bakgrunnsbelyst eller vender litt bort.


Ta innholdet ditt Til neste nivå

Med en 180-graders Tilting 3 ”LCD-skjerm, lar kameraet deg ramme ditt eget skudd mens du utfører. Og med den innebygde mikrofonen er du alltid klar til å spille inn. Alternativt kan du bruke den eksterne mikrofonkontakten-eller til og med XLR-adapteren hvis det er på tide å trappe opp til en mikrofon-mikrofon.

Hvis du blir kreativ bak kameraet, vil du glede deg over feilfri 4K Video- og avansert fargekaraktering som gjengir mesterverkene dine i vakkert livlig farge. Du kan også lage fantastiske tidsforløpsvideoer ved hjelp av kontinuerlig skyting med en pause på ett til 60 sekunder mellom skudd, før du bringer det hele sammen på PC-en.

Med forbedret rask hybrid AF, kan du fange det samme strålende Skarpt fokus for filmene dine som stillbilder. Når du vet at glatt, stabil AF sporer emnet ditt når de beveger seg, kan du gi full oppmerksomhet til å komponere det perfekte skuddet.


Fang all handlingen med kontinuerlig skyting på opptil 11 fps

Du vil aldri gå glipp av et øyeblikk med kontinuerlig skyting på opptil 11 fps (etter visning) eller 8 fps (levende visning) for utbrudd på opptil 116 skudd i JPEG og 46 i Raw. Alt dette kommer med muligheten til stille skyting - ideelt for å ta subtile gatesnaps eller fange liveopptredener.


Se bildene dine i fantastiske detaljer med 24.2mp -sensoren

Intime portretter, Ekspansive bybilder, sportslige handlinger-du kan fange det hele i bemerkelsesverdige detaljer, takket være den store APS-C Exmor ™ CMOS-bildesensor og ny bildebehandlingsmotor. Nyt vakkert skarpe bilder, livslignende farger og en mer naturlig reproduksjon av teksturer og hudtoner.

med et nytt maksimum ISO på 32 000 (opptil 102 400 for stillbilder) og forbedret støyreduksjon, denne samme feilfrie bildet- Å gjøre jevnt strekker seg til mørkere scener som krever skyting med høy følsomhet.

Pakkeinnhold

Batterier: 1 litiumionbatterier som kreves. (inkludert)

Folk som så på dette kjøpte ...

Relaterte produkter