Produkter

Lukk ×

Sony Alpha A6400 18-135mm F3.5-5.6 E OSS Svart + Gratis Batteri (Sommerkampanje)

4.8/5 (32 Kundeanmeldelser)
14290 kr 15790 kr
1 tilgjengelig
Garanti Gratis 5 Års Garanti
Levering Endelige priser med levering for hele Norge
Priser Prisløfte i Norge
Ny Alle våre produkter er nye

Spesifikasjoner

Neste generasjons speilløse kamera med verdens: s raskeste auto-fokus
ILCE-6400 kombinerer kompakte størrelse og lett vekt av en speilfritt kamera med den raske ytelsen og noen avanserte funksjoner i en pro-level-modell. Stillbilder eller filmer, kreative komposisjoner eller hverdagslige selfies & ndash; Uansett stil, kan du nå ta vakre bilder mens du er på farten.
Pakket med 16-50mm Power Zoom Lens, gir ILCE-6400 deg den kompakte allsidigheten til å skyte din verden på din måte & ndash; Fra ærlig gateskudd til nærbilde portretter. Kombinert med 180-graders flip-skjermen på, er det også bra for vlogging & amp; Selfies.

Hold livet i skarpt fokus med verdenens raskeste bilfokus
Ikke mer bekymringsfullt for myke kanter og bevegelses uskarphet. Dette kameraet oppdager emnet ditt i en verdens raskeste tid på bare 0,02 sekunder, og fordi det bruker 425 fasedeteksjon og 425-kontrast-deteksjonspunkter, du kan være sikker på at det er så nøyaktig som det er lynrask.
Du & rsquo; vil også dra nytte av sanntidssporing, som låser fokuset på emnet ditt og spor Det er bevegelse, til og med hastighet. Perfekt for å fange rask bevegelse i gate-, sports- eller live-arrangementsfotografering.

Ta perfekte portretter med sanntids Auto Focus
Skyting av et portrett? sanntids AF bruker ny AI-basert teknologi for å konsekvent plukke ut menneskets ansikter i rammen din og fange øynene med Tack-Sharp Focus.
Pluss, med AF-C modus på, vil kameraet spore emnet ditt ansikt når de beveger seg, selv om det er delvis skjult, bakgrunnsbelyst eller vendt litt bort.

Ta innholdet ditt til Neste nivå
Med en 180-graders vipping 3 & rdquo; LCD -skjerm , kameraet lar deg ramme ditt eget skudd mens du utfører. Og med innebygd mikrofon, er du alltid klar til å registrere. Alternativt kan du bruke den eksterne Mic Jack & ndash; eller til og med XLR-adapteren hvis det er på tide å trappe opp til en mikrofon-mikrofon.
Hvis du blir kreativ bak kameraet, vil du glede deg over feilfri 4K-video og avansert farge gradering vil glede deg over feilfri 4K-video og avansert farge gradering < /rsquo; vil du glede deg over feilfri 4K-video og avansert farge gradering < /rsquo; vil du glede deg over som gjengir mesterverkene dine i vakker livlig farge. Du kan også opprette fantastiske tidsforløpsvideoer > ved hjelp av Kontinuerlig skyting med en pause på ett til 60 sekunder mellom skudd, før du bringer det hele sammen på PC-en.
Med forbedret rask hybrid AF, kan du fange det samme strålende skarpe fokuset for filmene dine som stillbilder. Når du vet at glatt, stabil AF sporer emnet ditt når de beveger seg, kan du gi full oppmerksomhet til å komponere det perfekte skuddet.

Fang all handlingen med kontinuerlig skyting på opptil 11 fps
Du vil aldri gå glipp av et øyeblikk med kontinuerlig skyting på opptil 11 fps (etter visning) eller 8 fps (live visning) for utbrudd på opptil 116 skudd i JPEG og 46 i Raw. Alt dette kommer med muligheten til stille skyting & ndash; Ideell for å ta subtile gatesnaps eller fange liveopptredener.

Se bildene dine i fantastiske detaljer med 24.2MP -sensoren
Intime portretter, ekspansive byscapes, sportslige action & ndash ; Du kan fange det hele i bemerkelsesverdige detaljer, takket være den store APS-C Exmor CMOS-bildesensoren og ny bildebehandlingsmotor. Nyt vakkert skarpe bilder, livslignende farger og en mer naturlig reproduksjon av teksturer og hudtoner.
Med et nytt maksimum ISO på 32.000 (opptil 102.400 for stillbilder) og forbedret støyreduksjon, Den samme feilfrie bildemakingen strekker seg til og med til mørkere scener som krever skyting med høy følsomhet.

Pakkeinnhold

  • batterier: 1 litiumionbatterier som kreves. (inkludert)
  • Folk som så på dette kjøpte ...

    Relaterte produkter