Produkter

Lukk ×

Sigma 70-200mm F2.8 DG OS HSM Sports (Nikon F) + Gratis UV + CP Filter (Sommerkampanje)

4.7/5 (43 Kundeanmeldelser)
15490 kr 17490 kr
1 tilgjengelig
Garanti Gratis 5 Års Garanti
Levering Endelige priser med levering for hele Norge
Priser Prisløfte i Norge
Ny Alle våre produkter er nye

Spesifikasjoner

F2.8 zoomlinser er det essensielle utstyret for mange profesjonelle fotografer. Spesielt 70-200mm F2.8-linser forventes å opptre på sitt beste i forskjellige utfordrende scener, fra nyheter til sport, landskap og portretter. Sigma 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sport har høy optisk kvalitet, en tøff design og utmerket håndtering - alle funksjonene som kreves av profesjonelle fotografer og high -end amatører. Den allrounden, den ultimate 70-200mm F2.8 er nå tilgjengelig.

For å gjøre linsen lettvekt mens du opprettholder robusthet, brukes magnesium for å sikre høy mobilitet. Som et objektiv fra sportslinjen, sikrer støv- og sprutsikre struktur sammen med vann- og oljeavvisende belegget på frontlinsen sikker bruk selv under de mest utfordrende skyteforholdene. Sigma 70–200mm F2.8 DG OS HSM | Idrett inkluderer også intelligent OS* med en akselerasjonssensor og den nyeste algoritmen som er i stand til å panorere i alle retninger. Høyhastighets-AF, takket være HSM (Hyper Sonic Motor) med en oppdatert algoritme, fanger øyeblikkelig fotograferingsbevegelse. For- og baklinsene inneholder et vann- og oljeavvisende belegg som gjør at vann lett kan tørkes bort og forhindrer at olje og fett stikker til overflaten, selv i utfordrende skyteforhold. Samtidig blir vedlikeholdet av linseoverflaten enklere.

Dette objektivet har en svært effektiv støv- og sprutsikre struktur med spesiell tetning ved monteringsforbindelsen, manuell fokusring, zoomring og dekk tilkobling, slik at fotografer kan jobbe i alle typer vær. Dette objektivet inkluderer intelligente OS ved å ta i bruk den nyeste algoritmen for å levere en bildestabiliseringseffekt på 4 stopp. For å bidra til å minimere vekten forbundet med en hypertelefonobjektiv, lages linsefatet med en magnesiumlegering. Både lette og tøffe, denne legeringen bidrar til den enestående manøvrerbarheten til Sigma 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sport.

Pakkeinnhold

linsesak, objektivhette, bakhette, garantikort, bruksanvisning, Sigma 70-200mm Sports Lens Fit Nikon

Folk som så på dette kjøpte ...

Relaterte produkter