Produkter

Lukk ×

Fuji 30mm F3.5 R GF WR + Gratis UV + CP Filter (Sommerkampanje)

4.6/5 (52 Kundeanmeldelser)
17990 kr 19990 kr
1 tilgjengelig
Garanti Gratis 5 Års Garanti
Levering Endelige priser med levering for hele Norge
Priser Prisløfte i Norge
Ny Alle våre produkter er nye

Spesifikasjoner

  • 'Konstruert for å gi utrolig bildekvalitet: GFX -systemkameraer produserer bilder med utrolig høy oppløsning. Dette krever at linser er nøyaktig konstruert slik at de kan løse bilder ordentlig med klarhet og detaljer. GF30MMF3.5 R LM WR består av 13 elementer i 10 grupper, inkludert to asfæriske og to ED -linseelementer for å minimere sfærisk avvik og tønneforvrengning. Dette objektivet er laget for å produsere skarpe bilder, rike toner og veldig lite fokuspust, og er kompakt og perfekt egnet for behovene til enhver fotograf.
  • Lett og allsidig for enhver skytesituasjon: veiing på bare 1,2 lb (510g), GF30MMF3.5 R WR er utrolig kompakt og bærbart, til tross for at det er for et kamerasystem med stort format. Kombinert med sin 24mm tilsvarende brennvidde, er dette objektivet et godt valg for landskap, gatefotografering eller vidvinkelmiljøportrett fordi det vil opprettholde kant-til-kant skarphet gjennom hele bildet.
  • Rask, stille og høyt nøyaktige AF: Størrelsen og vekten til fokuseringsgruppen er liten og kompakt, noe som hjelper linsen til å oppnå fokus raskt og nøyaktig uansett situasjon.
  • Værbestandig for å holde bildene komme: Arbeid uredd i støvete eller fuktige miljøer og hold tryggheten når du er i frysing eller veldig varme, fuktige forhold. Vær forseglet for å beskytte mot fuktighet og støv, er dette objektivet i stand til å operere i temperaturer ned til -10 ° C og vil være klar til å lage bilder når du er. '

Pakkeinnhold

For- og baklinsehetter, linsehette, linsepose

Folk som så på dette kjøpte ...

Relaterte produkter