Produkter

Lukk ×

Om oss

Hvis du lurer på hvordan vi kom hit, er det mer ved Webtronic enn bare gode priser...

Lidenskap og små begynnelser

Webtronic ble opprettet i 2006 av en gruppe fagfolk med erfaring og lidenskap for elektronikk, og startet som en liten butikk i vårt lokalsamfunn før overgangen til online salg på markedsplasser over hele Europa, som Amazon og Ebay. Etter stor suksess med salg på disse plattformene utvidet vi til våre egne lokale nettsider som betjener lokale kunder. Vi tilbyr fortsatt de samme produktene som på markedsplassene, men nå enda billigere, og det vi sparer gjennom å ikke ha kommisjoner på markedsplasser overfører vi rett tilbake til kundene våre.

Webtronic har nå som mål å ikke bare selge på konkurrenters nettsider, men også direkte, med mål om å bli den eneste kilden for dine forbrukerelektronikk-behov. I en årrekke har vi betjent våre kunder med fotografi- og forbrukerelektronikk-produkter, og nå tar vi dette til neste nivå. Og nettopp fordi vi startet som et elektronikkselskap kjenner vi godt til produktene vi selger. Vi bryr oss også om sikkerhet i alle trinn av kjøpene dine, fra å bla gjennom nettsiden hele veien gjennom til leveringen av bestillingen din.Stor fremtid

Etterhvert som vi har utvidet, har også varebeholdningen vår blitt større, noe som betyr at vi kan tilby flere produkter og en rabattert pris sammenlignet med markedsplasser. Nettsiden vår har gjort det mulig for Webtronic å betjene flere kunder, både lokalt og internasjonalt, samtidig som vi fortsetter å ha alle de nyeste produktene tilgjengelige på lager når du er klar til å bestille. Denne utvidelsen har ført til enda mer konkurransedyktige priser og bedre logistikk, som igjen har ført til at vi fortsetter å møte våre leveringsmål. Den fremtidige veksten til Webtronic vil fortsette å øke med fokus på service og pris, samtidig som at vi også tar våre kjerneverdier med videre.

Kjerneverdier

Vår kultur er den samme i dag som den var i 2006. Vi kan med stolthet si at vi har betjent tusenvis fornøyde kunder gjennom en rekke forskjellige plattformer. Vi bryr oss dypt om hva vi gjør og hva vi prøver å oppnå. Vi tar også vare på miljøet med miljøvennlig emballasje, noe som betyr at du aldri vil motta en stor boks for en liten gjenstand og at vi jobber papirløst, samtidig som at vi resirkulerer all vår emballasje og eventuelle defekte eller kasserte produkter. Vi har sterk tro på å ta vare på miljøet, og dette er ett av de viktigste aspektene innen vår virksomhet.

Hvorfor velge Webtronic?

 • Prismatch-løfte

  Vi matcher alle forhandlere, selv når det er salg!
 • Utmerkede anmeldelser

  Vurdert som utmerket av over 0 000 kunder
 • Gratis levering og retur

  Våre eksperter leverer hundrevis av apparater hver dag.
 • Alle produkter er nye

  Vi selger kun nye produkter på denne nettsiden, det er ingen returnerte eller brukte/oppussede produkter her, kun nye.