Produkter

Lukk ×

Retur

Varierende garantier

Det oppgis hvor mange års garanti som følger med produktene under hvert eneste produkt på nettsiden. Ikke alle produsenter tilbyr samme antall års garanti, og derfor har vi oppgitt under hvert enkelt produkt hvilken årsgaranti som gjelder for dette produktet. Du vil finne at alle produkter fra samme produsent vil ha samme antall års garanti. Dette er ikke satt produkt for produkt, men er satt av produsenten, og derfor vil alle produkter fra samme produsent ha samme garantilengde.

14 dagers rett til retur

Hvis du ønsker å returnere produktet ditt, må du kontakte oss via e-post med ordrenummeret ditt, hvilket produkt som er defekt, hva defekten er og også hvordan defekten forekom. Hvis du har noen medfølgende bilder av defekten, vil dette bidra til å fremskynde prosessen. Du vil da få en e-post med returdetaljene sammen med et returnummer. Vær oppmerksom på at all retur er kundenes ansvar, og at du må sørge for at produktene returneres på en beskyttet og sikker måte.

2- til 5-års garanti

Etter 14-dagersperioden vil reparasjonsgarantien bli påberopt, og denne garantien kan vare i 2 år på enkelte produkter og opp til 5 år på andre. Hver produsent eller hvert merke har satt sin egen garantilengde, og denne er angitt på hvert av produktene på nettsiden vår. Avhengig av produsenten du har kjøpt fra vil du ha mellom 2 år opp til maksimalt 5 år på å reparere produktet. Skulle produktet anses som ulønnsomt å reparere (hvor reparasjonen koster mer enn produktet kan kjøpes for), vil du motta et erstatningsprodukt. For å benytte deg av denne garantien må du først registrere produktet hos oss slik at vi har dette registrert for juridiske formål. All informasjon vil bli sendt til deg på e-post. Hvis du trenger en reparasjon, kan du kontakte oss og oppgi defekten til produktet sammen med eventuelle bilder av defekten som du måtte ha, og vi vil deretter utstede et returnummer og detaljer for returen som vil bli undersøkt av vårt team og deretter videresendt til den offisielle produsentreparatøren. Hvis produktet har blitt skadet eller misbrukt, vil dette ugyldiggjøre garantien, og reparasjonskostnadene vil bli oppgitt til deg før reparasjonen finner sted, slik at du kan ta en avgjørelse på om du ønsker å fortsette med reparasjonen.

Returprosedyre

Du har 14 dagers rett til å returnere produktet ditt. Dette er din rett til å returnere for enten refusjon eller bytte. Hvis produktet ditt blir defekt innen 14 dager, har du også rett på refusjon eller bytte. Hvis produktet er skadet av brukeren, vil dette ugyldiggjøre retten til å returnere. For å returnere under 14-dagersretten må du kontakte oss innen 14 dager etter mottak av produktet, og når vi har bekreftet returdetaljene, inkludert returnummeret, har du ytterligere 14 dager på deg til å returnere produktet. Skulle du ikke være i stand til å returnere innen denne perioden på grunn av en ferie eller andre hendelser, må du informere oss på tidspunktet når du forespør returen. Unnlatelse av å gjøre dette og manglende retur innen 14 dager etter mottak av returdetaljene vil bety at returretten er ugyldiggjort og at den ikke lenger vil bli akseptert.

Returkostnader

Hvis du returnerer et produkt innen 14 dager på grunn av å ha mottatt produktet feilaktig fra Webtronic, betaler vi for returen av produktet opp til en viss kostnad. Denne kostnaden er avhengig av beliggenhet, så vennligst kontakt oss på e-post. Hvis du returnerer et produkt innen 14 dager på grunn av en defekt, vil vi også betale for retur av produktet opp til en viss kostnad, og denne kostnaden er igjen avhengig av beliggenhet, så kontakt oss også her på e-post. Skulle du returnere innen 14 dager på grunn av en ombestemmelse eller fordi du har bestilt feil produkt, er du selv ansvarlig for returkostnadene. For garantireparasjoner etter 14 dager og opptil 5 år er du ansvarlig for å returnere til oss, men vi betaler for å returnere produktet tilbake til deg.

Hvis du har spørsmål angående noe av det ovenstående, vennligst kontakt oss.'